برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی از کجا شروع کنم
برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی از کجا شروع کنم ؟
برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی از کجا شروع کنم ؟ کسب و کار های امروزی با کسب و کار های سنتی و قدیمی بسیار فرق می کند. در کسب و کار های امروزی و مدرن مشتریان بدون پرداخت هزینه برای حمل و نقل و بدون دردسر کشیدن ترافیک های سنگین شهری با کلییک کردن بر روی یک دکمه خرید خود را ازفروشگاه اینترنتی می کنند و با خیال راحت و آسوده از خرید کالای خود احساس رضایت می کنند.
تاکنون، چندبار راه اندازی و طراحی سایت فروشگاهی به ذهنتان خطور کرده است؟ ساخت فروشگاه اینترنتی آن هم در کمترین زمان و با حداقل هزینه چگونه انجام می شود؟ اصلا چرا باید فروشگاه اینترنتی داشته باشیم؟ فروشگاههای سنتی، رقیب قدرتمندی به نام فروشگاه اینترنتی پیدا کردهاند. بسیاری از افراد، خرید از فروشگاه آنلاین را به فروشگاههای سنتی ارجحیت می دهند.
چگونه یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم؟
برای ساخت فروشگاه اینترنتی، نیاز به بررسی برخی موارد ضروری و مهم داریم که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. توجه داشته باشید مراحل راه اندازی و استفاده از فروشگاه اینترنتی به دلیل اینکه رابطه مستقیم با کسب و کار و درآمد شما دارد، نیاز به توجه بسیار زیادی برای راه اندازی آن است. مراحل ساخت یک فروشگاه اینترنتی به شرح زیر می باشد:
اولین قدم در راه اندازی فروشگاه اینترنی: تعریف دقیقی از محصول می باشد.
حتما به اینکه چه فروشگاهی راه اندازی بکنید، چه محصولاتی را به فروش برسانید و چه شرایطی برای ارائه محصولات خود داشته باشید فکر کرده اید. ولی اگر هیچ ذهنیتی از فروشگاه ندارید، دست بکار شوید و سپس ساخت فروشگاه اینترنتی را آغاز کنید. سوالات زیر مسیر شمارا هموار تر می کنند:
- آیا محصول فیزیکی می باشد و باید برای مشتری قابل ارسال است؟
- آیا در خصوص نحوه تحویل محصول به مشتری، سلیقه ی خاصی دارید؟
- آیا برای تمامی محصولات خود باید یک انبار و انباردار داشته باشید؟
- می خواهید بر روی محصولات خاصی فعالیت کنید؟
- مشتریان شما از چه گروه سنی هستند؟
دومین قدیم برای را اندازی فروشگاه اینترنتی: محصول خود را شناختید، از همین الان ساخت فروشگاه اینترنتی را حرفه ای تر کنید!
آیا شما به مغازه ای که نام و نشانی ندارد و فقط یک سری محصول در پشت ویترین چیده است، اعتماد کامل می کنید؟ آیا رغبت به خرید پیدا می کنید؟ در مورد فروشگاه اینترنتی هم همین موضوع کاملا صادق است. پس برای حرفه خود ارزش زیادی قائل باشید و نام تجاری با برند خود را حرفه ای انتخاب کنید. نامی انتخاب کنید که در ذهن مشتری هک بشود! و در عین حال با بیزینسی که در حال راه اندازی فروشگاه اینترنتی آن هستید کاملا مرتبط باشد.
سومین قدم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی: انتخاب نام وب سایت برای فروشگاه اینترنتی می باشد.
از مهم ترین اقدامات لازم و ضروری برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی، پس از تعریف محصول و خدمات و نیازمندی های وابسته به قروشگاه اینترنتی، این است که دامنه ای متناسب با نام برگزیده خود ثبت کنید. بنابراین قدم بعدی برای راهاندازی فروشگاه اینترنتی، خرید دامنه سایت می باشد.
یک دامنه ثبت کنید: نام دامنه همان نام مغازه و کسب و کار شما در فضای مجازی است. در واقع نام سایت شماست و مشتریان با وارد کردن آن در مرورگر سیستم یا گوشی همراه خود، وارد سایت شما میشوند و به فروشگاه مجازی شما در فضای اینترنتی دسترسی کامل پیدا می کنند. نامی حرفه ای برای سایت خود انتخاب کنید، که کوتاه و منحصربهفرد باشد و بتوان به راحتی آن را به خاطر سپرد. برای خرید دامنه، به سراغ شرکتهای ثبت دامنه بروید و با بررسی نامهای مختلف، نام انتخابی خود را ثبت کنید.
یک هاست خریداری کنید: هر مغازه و کسب و کاری که در مکانی فیزیکی قرار داشته باشد هاست یا میزبانی وب سایت شما هم حکم همان مکان فیزیکی را دارد. هاست، فضایی است که کل اطلاعات سایت شما بر روی آن شکل میگیرد، تا بهواسطه آن، همه بتوانند سایت شما را مشاهده ی دقیق بکنند.
چهارمین قدم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی: طراحی وب سایت فروشگاه
تا به اینجای کار مقدمات راه اندازی فروشگاه اینترنتی را برایتان توضیح داده ایم، از اینجا به بعد کار اصلی آغاز می شود. خود را اماده مراحل هیجان انگیز کنید!!
سایت فروشگاه دقیقا همان ویترین فروشگاه شما می باشد. برای اینکه ویترین بسیار جذاب و فریبنده ای داشته باشید به طوری که هر افراد را به محصولات جذب کنید، باید بر نوع طراحی سایت حساسیت بسیار زیادی را به خرج دهید. علاوه بر اینکه تلاش میکنید طراحی سایت جذابی داشته باشید، به سادگی سایت هم باید دقت کنید که مشتری گیج و سردر گم نشود. در مراحل ساخت سایت فروشگاهی در مرحله طراحی سایت، بایستی بر مزیت خرید آنلاین تمرکز فراوانی شود و بایستی به گونه ای باشد که تا حد امکان پروسه خرید را برای مشتریان بسیار ساده کند.
پنجمین قدم برای راه اندازی فروشگاه اینرنتی: دریافت مجوزهای قانونی و درگاه پرداخت
جهت درست کردن فروشگاه اینترنتی و استفاده از درگاههای پرداخت آنلاین، نیاز به طی کردن پروسه های کاملا قانونی دارید که فروشندگان اعتماد کامل را در سایت شما داشته باشند. یکی از شرایط راه اندازی فروشگاه اینترنتی اخذ مجوز فروشگاه اینترنتی می باشد که پش از ثبت فروشگاه اینترنتی خود باید اقدام به دریافت آن بکنید.
ششمین قدم برای راه اندازی فروشگاه ایترنتی: تبلیغات
برخی از مالکان کسبوکار، فکر میکنند که پس از راهاندازی و ساخت فروشگاه اینترنتی، کار مهم دیگری را ندارند. خب شما دانه را در گلدان با خاک بسیار ماسب کاشتید اما این بذر و دانه احتیاج به رسیدگی فراوانی دارد! پس از اینکه فروشگاه آنلاین خود را راهاندازی کردید، زمان آن رسیده است که آن را به همه معرفی کنید. برخی از طریق شبکههای اجتماعی فروشگاه خود را تبلیغ میکنند، و برخی با راهاندازی کمپینهای تبلیغاتی سعی در معرفی آن دارند. هیچ وقت قدرت تبلیغات را دست کم نگیرید مهمترین سلاح در دنبای کسب وکارهای اینترنتی تبلیغات می باشد که امروزه به یک صنعت بزرگ کارآمد و یک غول پول ساز درآمده است.
پرداخت آنلاین بهترین مزیت فروشگاه اینترنتی است!
پرداخت آنلاین یعنی اینکه مشتری از قبل از تحویل کالا هزینه آن را آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب پرداخت کند . در این روش مشکلاتی وجود دارد که شامل :
- عدم اعتماد مشتریان.
- عدم وجود سیستم پرداخت آنلاین در وبسایت.